EUKOJUST mbajti takimin e tretë të Komitetit Drejtues

Më 26 korrik 2021, Projekti EUKOJUST mbajti takimin e tretë të Komitetit Drejtues. Kësaj radhe takimi u drejtua nga Kryesuesi i KPK-së, z. Jetish Maloku bashkë me Udhëheqësin e Eikipit të EUKOJUST, z. Volkmar Theobald.

Të pranishëm në këtë takim ishin anëtarët e Komitetit Drejtues me të drejtë vote:  zj. Nita Shala – Zëvendësministre e Ministrisë së Drejtësisë (pjesëmarrje virtuale), z. Albert Zogaj – Kryesues i Këshillit Gjyqësor,  z. Enver Peci – Kryetar i Gjykatës Supreme, z. Enver Fejzullahu – Drejtor i Akademisë së Drejtësisë, zj. Edi Gusia – Kryeshefe Ekzekutive e Agjencisë për Barazi Gjinore, zj. Vlora Maxhuni – e deleguar nga Zyra e Kryeministrit, dhe z. Fehmi Stublla – i deleguar nga Gazeta Zyrtare. E pranishme në takim ishte edhe zj. Julia Jacoby, përfaqësuese e Zyrës së BE-së në Kosovë. 

Temë kyçe diskutimi ishin aktivitetet dhe të arriturat e Projektit gjatë periudhës prill – qershor 2021.

Në këtë takim morën pjesë virtualisht, si vëzhgues, edhe përfaqësues të ambasadave të huaja në Kosovë, institucioneve vendore dhe organizatave ndërkombëtare.

p4

Elina Doee

Founder

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. StetLorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet