Dokumenti i Politikave për Digjitalizimin e Sektorit të Drejtësisë

Më 9 dhe 10 nëntor 2023, EUKOJUST në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë organizoi një punëtori dyditore për Dokumentin e Politikave për Digjitalizimin e Sektorit të Drejtësisë për Planin e ri të Veprimit (2024-2026) të Strategjisë së Sundimit të Ligjit.

Kjo punëtori bëri bashkë përfaqësuesit përkatës të Ministrisë së Drejtësisë, Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe institucioneve tjera për diskutimin dhe ndarjen e pikëpamjeve lidhur me aktivitetet e reja të Planit të Veprimit të Strategjisë së Sundimit të Ligjit (2024 -2026) që synojnë avancimin e mëtejmë të digjitalizimit të institucioneve të drejtësisë në Kosovë.

p4

Elina Doee

Founder

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. StetLorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet