Plani Zhvillimor Strategjik i Ministrisë së Drejtësisë për periudhën 2022 – 2025

“Vlerësimi i zbatimit të Planit Zhvillimor Strategjik të Ministrisë së Drejtësisë për periudhën 2022 – 2025” ishte në agjendën e përbashkët të punëtorisë të organizuar nga EUKOJUST – Ministria e Drejtësisë, e cila u mbajt më 19 dhe 20 tetor 2023.

Ngjarja mblodhi të gjithë aktorët përkatës të MD-së dhe agjencive të saj për të diskutuar lidhur me nivelin e zbatimit të Planit Zhvillimor Strategjik.

Takimin e përshëndeti ministrja Albulena Haxhiu, e cila theksoi rëndësinë e përkushtimit dhe angazhimit të të gjithëve në MD në kryerjen e aktiviteteve reformuese.

Ministrja u shoqërua nga zëvendës ministrat Blerim Sallahu dhe Vigan Qorrolli dhe sekretarja e përgjithshme e MD-së Anita Kalanderi. Përfaqësuesi i EUKOJUST-it theksoi rëndësinë kyçe që ka MD në kapitujt 23 dhe 24, dhe rrjedhimisht për të gjithë procesin integrues të Kosovës në BE.

Gjatë punëtorisë dyditore u analizuan të gjitha aktivitetet e Planit Zhvillimor Strategjik, si dhe niveli i zbatimit të masave të miratuara.

p4

Elina Doee

Founder

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. StetLorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet