Krijimi i platformës për centralizimin e shërbimeve të përkthimit

Është mbajtur në Prishtinë punëtoria për krijimin e platformës për centralizimin e shërbimeve të përkthimit në sistemin gjyqësor të Kosovës,.

Takimi, i bashkëkryesuar nga Ekspertja Afatgjatë e EUKOJUST për Qasje në Drejtësi, Alina Matache, dhe Kryesuesi i Komisionit për Administrimin e Gjykatave në Këshillin Gjyqësor të Kosovës, Fahret Vellija, mblodhi kryetarët e gjykatave, administratorët e gjykatave, anëtarët e KGJK-së dhe përkthyesit për të diskutuar mundësitë për centralizimin e shërbimeve të përkthimit.

Të pranishmit patën mundësinë të diskutojnë për përparësitë dhe jo përparësitë e dy opsioneve të paraqitura në Konceptin “Centralizimi i shërbimeve të përkthimit në sistemin gjyqësor të Kosovës” të hartuar nga Ekspertja Afatmesme e EUKOJUST për Menaxhimin e Shërbimeve të Përkthimit në Gjykata dhe Prokurori, Filloreta Hoxha.

p4

Elina Doee

Founder

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. StetLorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet