Takimi i pestë i Komitetit Drejtues të Projektit EUKOJUST

Takimi i pestë i Komitetit Drejtues i Projektit EUKOJUST i financuar nga BE-ja, u mbajt të hënën, më 24 janar 2022 në Prishtinë në një format hibrid, me prezencë fizike dhe virtuale. Takimi u kryesua nga zëvendësministrja e Drejtësisë, znj. Nita Shala.

Të pranishëm në këtë mbledhje ishin edhe anëtarë të tjerë me të drejtë vote: z. Albert Zogaj – Kryetar i Këshillit Gjyqësor, z. Enver Peci – Kryetar i Gjykatës Supreme, z. Jetish Maloku – Kryetar i Këshillit Prokurorial, z. Enver Fejzullahu – Drejtor I Akademisë së Drejtësisë, z. Mentor Borovci – nga Zyra e Kryeministrit, z. Fehmi Stublla – Gazeta Zyrtare.

Temat kryesore të diskutimit ishin aktivitetet dhe arritjet e Projektit gjatë raportit të katërt tremujor që mbulon periudhën tetor – dhjetor 2021.

p4

Elina Doee

Founder

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. StetLorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet